Pages
▼
Aperitiefhapje - Broccolimousse met Gandaham
Broccolimouse met Gandaham:
Benodigdheden (6personen)
1/2 broccoli
500ml groentebouillon (los1/2 groentebouillonblokje op in 1/2 liter kokend water)
3 eetlepels lichte room
peper en zout
gandaham of parmaham
parmezaansschilfers
Bereiding:
Voorbereiding:
Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de gandaham in stukjes en laat drogen in een oven van 180°C, kook de broccoli in ongeveer 10 minuten gaar in de kokende bouillon. En giet af en verfris met koud stromend water.
Bereiding:
Mix de broccoli en voeg enkele lepels lichte room(20%) toe. Kruid met peper en zout.
Afwerking:
Lepel de mousse in glaasjes en werk af met een stukje gandaham en enkele parmezaansschilfers.
Tip:
Groene groenten moet je altijd zonder deksel koken.
U vindt bij L&E Cooking Ware, heerstraat 101 alle benodidheden om dit recept te maken. Kom gerust eens langs of kijk op onze website: www.lenecookingware.be
Succes & TOt ziens,