Pages

Aperitiefhapje - Broccolimousse met Gandaham

Broccolimouse met Gandaham: Benodigdheden (6personen) 1/2 broccoli 500ml groentebouillon (los1/2 groentebouillonblokje op in 1/2 liter kokend water) 3 eetlepels lichte room peper en zout gandaham of parmaham parmezaansschilfers Bereiding: Voorbereiding: Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de gandaham in stukjes en laat drogen in een oven van 180°C, kook de broccoli in ongeveer 10 minuten gaar in de kokende bouillon. En giet af en verfris met koud stromend water. Bereiding: Mix de broccoli en voeg enkele lepels lichte room(20%) toe. Kruid met peper en zout. Afwerking: Lepel de mousse in glaasjes en werk af met een stukje gandaham en enkele parmezaansschilfers. Tip: Groene groenten moet je altijd zonder deksel koken. U vindt bij L&E Cooking Ware, heerstraat 101 alle benodidheden om dit recept te maken. Kom gerust eens langs of kijk op onze website: www.lenecookingware.be Succes & TOt ziens,