Pages
▼
Minestrone Antonio
Benodigdheden: (4personen)
2 tomaten, 2 seldertakjes, 2 wortelen, 1 kleine rode paprika, 1 aardappel, 1 ui, 1 teentje look, 50g parmaham, 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel pesto, 1 liter kippebouillon (verse bouillon of 1 liter water met 2 blokjes), zout, zwarte peper, 1 blik bonen 375g, 100g pastabuijes (tubettini), 75g parmezaanse kaas.
Bereiding:
Pel en ontpit de tomaten en snij ze in brunoise. snij de selder, de wortelen, de paprika en de aardappel in kleine blokjes.
Snipper de ui en het teentje look fijn. Snij de parmaham in fijne sliertjes. Bak deze drie ingrediƫnten in olie tot ze zacht zijn.
Voeg dan de paprika, selder, wortel en aardappelblokjes toe en meng er de pesto onder.
Voeg de bouillon toe en breng aan de kook gedurende 10 minuten. Kruid af met peper en zout. Voeg de tomaten, de bonen en de pasta toe en laat verder koken tot de pasta al dente is. Bestrooi met parmezaanse kaas en dien heet op.
succes & tot ziens,
www.lenecookingware.be