Pages

penne met tomatenbasilicumsaus

Benodigdheden - 2 cl olijfolie - 2 gesnipperde sjalotjes - 1/2 gesnipperde ui - 3 teentjes knoflook geperst - 2 cl Xérèsazijn - 800 gr tomatenstukjes uit blik - 1 theelepel tijm - 1 laurierblaadje - 1/2 bosje basilicum - 10 gr poedersuiker - Keukenzout - Versgemalen peper - 400 gr Penne - 80 gr geraspte Parmezaanse kaas Bereiding Zet de Soup maker aan. Doe de olie in de mengkom en fruit in 3 min de sjalotjes, de ui en knoflook op stand . Blus af me de Xérèsazijn. Voeg de stukjes tomaat, laurier, tijm en suiker toe. Sluit de mengkom goed af met het deksel voor u een of twee keer heel kort de functie gebruikt. Voeg via de opening van het deksel wat peper en zout toe. Zet 15 min op kookstand en gebruik regelmatig de functie. Voeg aan het eind van de kooktijd de basilicumblaadjes toe en meng met de functie. Meng op stand 2 van de blender tot een romige saus of laat er nog wat stukjes in zitten. succes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten