Pages
▼
Cocktail crisp - Njam!
Bereiding;
Neem een mixglas. Doe er de stukjes komkommer in en voeg de rietsuiker er aan toe. Kneus met een muddler tot het sap goed zichtbaar is. Voeg er de wodka, honingsiroop en het limoensap aan toe. Neem de shaker en vul die met ijs. Sluit de shaker en schud de ingrediƫnten krachtig. Strain de cocktail in een met ijs gevuld tumblerglas via een fijne zeef, zodat er geen komkommer meekomt. Garneer met komkommer en serveer met een rietje.
Benodigdheden;
tublerglas
muddler
maatbeker
boston shaker
strainer
fijne zeef
truffelschaar, ook voor het komkommer-garnituur
rietje
inrediƫnten;
1stukje komkommervan 5cm in stukjes gesneden
1tl rietsuiker
4.5cl grey goose vodka
2cl honingsiroop
4cl vers limoensap
12-tal ijsblokjes
U vindt alle barbenodigdheden bij L&E Cooking Ware, Heerstraat 101 Neerpelt
www.lenecookingware.be
Tot ziens,