Pages

BBQ Time - Vis recept met zalm en tomaat

Ingrediƫnten 4 zalm moten 1 citroen 1 of 2 tomaten peper zout verse dille olijfolie Bereidingswijze Scheur allereerst drie vierkante stukken aluminiumfolie af en sprenkel op elk van deze vellen een klein scheutje olijfolie. Neem nu de zalm moten en leg op elk van de stukken folie een stuk zalm. (diepvries zalm is mogelijk) Snijd nu een of twee tomaten in plakken verdeel de plakjes over de vis. Doe hetzelfde met de citroen, verdeel deze in schijven over de zalm moten. Sprenkel nu nogmaals een beetje olijfolie over de zalm en verdeel er vervolgens een half bosje dille over. Maak de zalm af met flink wat zout en wat minder peper. Rooster de vis pakketjes met zalm nu boven een hete bbq in ongeveer 10 minuten gaar. Het is lekker als de zalm van binnen nog rose is, leg de vis daarom zeker niet te lang op de bbq! Succes, U vindt bij L&E Cooking Ware, sinds vandaag een 4-tal bbq's die u kan komen bewonderen in onze winkel. Heerstraat 101 Neerpelt. Tot ziens,