Cocktail crisp - Njam!

Bereiding; Neem een mixglas. Doe er de stukjes komkommer in en voeg de rietsuiker er aan toe. Kneus met een muddler tot het sap goed zichtbaar is. Voeg er de wodka, honingsiroop en het limoensap aan toe. Neem de shaker en vul die met ijs. Sluit de shaker en schud de ingrediënten krachtig. Strain de cocktail in een met ijs gevuld tumblerglas via een fijne zeef, zodat er geen komkommer meekomt. Garneer met komkommer en serveer met een rietje. Benodigdheden; tublerglas muddler maatbeker boston shaker strainer fijne zeef truffelschaar, ook voor het komkommer-garnituur rietje inrediënten; 1stukje komkommervan 5cm in stukjes gesneden 1tl rietsuiker 4.5cl grey goose vodka 2cl honingsiroop 4cl vers limoensap 12-tal ijsblokjes U vindt alle barbenodigdheden bij L&E Cooking Ware, Heerstraat 101 Neerpelt www.lenecookingware.be Tot ziens,

U vindt ons nu ook op