Gegrilde kip met een puree van bieslook en blauwe kaas

Gegrilde kip met een puree van bieslook en blauwe kaas Benodigdheden: 4 kippefilets 1 dl melk 1 kg aardappelen 30 gr boter 150 gr zachte blauwe kaas(in blokjes gesneden) 1 busseltje bieslook,fijngesnipperd Zout,peper,en nootmuskaat. 200 gr sluimerwten . Bereiding: Blancheer de sluimerwten in kokend gezouten water 3 a 4 minuten. Kook dan de aardappelen. Als de aardappelen gaar zijn giet je ze af . Breng dan de melk aan de kook met boter zout en peper en nootmuskaat; Plet dan de aardappelen met een pureestamper. Ik zelf doe ze door de passe-vite . En giet er dan de warme melk bij goed omroeren met een spatel en hou de puree warm. Grill de kip. Warm de sluimerwten opmet wat boter of olijfolie en kruid af met zout en peper. Meng nu De blauwe kaas onder de warme puree en roer er de fijngesnipperde bieslook onder. Schik nu alles mooi op de borden. En opdiennen maar. Smakelijk!!

U vindt ons nu ook op