Roergebakken rijst met groenten

Roergebakken rijst met groenten Dit recept is voor 4 personen. Ingrediënten: 200g volle rijst 1 +1 el arachideolie 2uien, fijngesneden 2wortelen, in kleien blokjes gesneden 100g erwten 1 bussel lente-uien, enkle het witte gedeelte en een beetje van het groen, 3 tomaten, in kleine blokjes gesneden 1omgea 3 ei, met de vork opgeklopt, zout en peper garnituur: enkele blaadjes koriander bereiding: kook de rijst volgende de handleiding op de verpakking. Laat uitlekken, spoel met koud water en zet opzijn. Verwarm 1 eetlepel olie in de wok. Bak daarin uien, worten en erwten gedurende 4minuten. Voeg er de lente-uien en de tomatenblokjes bij. Zet opzij. Verwarm de resterende olie. Giet hte ei in de wok en bak 3tot4 seconden. Voeg er de rijst aan toe. Kruid met zout en peper. Roer in de rijst met ei tot de rijstkorrels van elkaar loskomen. Voeg er uien, wortelen erwtjes, lente-uien en tomaten aan toe. Bak 5tot6 minuten of tot het mengsel goed warm is. Verdeel over de borden. Bestrooi met korianderblaadjes. Veel succes,

U vindt ons nu ook op