Fetasalade

Vandaag maken we een fetasalade, dit gerecht is geschikt voor 4 porties, ingrediënten: 1 komkommer 2 rode uien 2 rode tomaten 3 schijven fetakaas 5 eetlepels zonnebloemolie 5 eetlepels appelazijn 2 eetlepels gedroogde oregano verse peper bereiding: Schil de komkommer en snijd hem in schijfjes. Snij de rode ui en de tomaten in stukken. Voeg olie en azijn toe en strooi er de oregano over. Snijd de feta in dobbelsteentjes, strooi ook wat oregano over en meng bij de andere ingrediënten. Serveer de salade in een schoteltje. Werk eventueel af met gedroogde tomaten en groene en zwarte olijven. Tip: Vervang de oregano door gedroogde paprikapitten, dat maakt het slaatje iets pikanter. Smakelijk & succes Alvast een fijn weekend! Groetjes, L&E Cooking Ware heerstraat 101 Neerpelt.

U vindt ons nu ook op