Scampi met tagliatelle en currysaus

Dit recept is geschikt voor 4 personen. 1 pakje knoflook boter,20 scampi's,1 koffielepel kerrie poeder, 4 teentjes knoflook ,1 ui, melk, bloem, 250 ml room, 5 eetlepels olijfolie, 1/4 liter kippenboullion, peper, zout, nootmuskaat, 500 gram tagliatelle. Bereiding scampi met tagliatelle en curry look roomsaus: 1.Smelt de lookboter in een pannetje , snipper de ui fijn en stoof deze lichtjes samen met de kerrie poeder in de boter. 2.Maak met de bloem , kippenboullion, melk een bechamel sausje en kruid met wat peper, zout en nootmuskaat. 3.Kook ondertussen de tagliatelle zoals vermeld op de verpakking. 4.Pel de scampi's, doe in een braadpan de olijfolie laat ze verhitten. 5.Versnipper hierin de 4 teentje knoflook en bak hierin de scampi's tot ze klaar zijn. 6.Voor het serveren de room door de curry saus roeren. Zoals gewoonlijk, serveren met een heerlijk wijntje en smakelijk. smakelijk & succes!

U vindt ons nu ook op