Kastanjechampignons met kip en tagliatelle

Ingrediënten (4 personen) 1 dubbele borstfilet van braadkip 500 kastanjechampignons 250 g kerstomaten 3 teentjes knoflook 4 eetl. olijfolie 1 plantje platte peterselie peper en zout 500 g tagliatelle 4 eetl. geraspte parmezaan Voorbereiding - Halveer de kerstomaten. - Snij de kipfilet in fijne reepjes. - Snij de champignons in 4 of 6 stukken. - Snipper of hak de peterselie en het knoflook fijn. Bereiding 1. Breng een grote kom lichtgezouten water aan de kook en kook de tagliatelle gaar. Giet af. 2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een hoge braadpan en bak de kippenreepjes gedurende 7 min. Kruid met peper en zout. Zet opzij en hou warm. 3. Verhit in dezelfde braadpan opnieuw 1 eetl. olijfolie en bak de champignons gedurende 3 à 4 min. Voeg toe aan de kippenreepjes. 4. Meng het knoflook met 2 eetl. olijfolie en de peterselie. Roer deze olie onder de pasta en meng er de champignons, cocktailtomaten en kippenreepjes onder. Kruid naar smaak met peper en zout. Afwerking Dien onmiddellijk op en bestrooi met parmezaan. smakelijk, tot ziens.

U vindt ons nu ook op