Gebakken geitenkaas met veldsla en notenpesto

Gebakken geitenkaas met veldsla en notenpesto boodschappenlijst; geitenkaas: 1 rol geitenkaas, 16 schijven ontbijtspek, 3el plantaardige olie, 2el honing. salade: 300g veldsla dressing: 20g hazelnoten, 1knoflookteentje, 20g Parmezaanse kaas, 1/4tl zout, 1/4tl peper, 60gr olijfolie, 30g witte balsamico, 3tl honing. bereiden; de veldsla wassen en drogen. Voor de dressing, de hazelnoten in een pan zonder vetstoffen roosteren en laten afkoelen. Aansluitend al de andere ingrediënten voor de dressing toevoegen en mechanisch fijnhakken (keukenrobot). Breng op smaak. de geitenkaas in 8 schijven snijden. De schijven in het spek wikkelen. De plantaardige olie verhitten en de kaas daarin hevig opbakken. Daarna laten uitlekken op keukenpapier. De dressing onder de sla mengen. De sla op een bordt verdelen en daarop 2 geitenkaasjes schikken. de kaasjes nog even bedruppelen met honing. Smakelijk & succes!

U vindt ons nu ook op