gevulde kipfilet op achelse wijze

Ingrediënten 4ipfilets 3 tomaten basilicum pasta 400g achelse gemberkaas in een stuk 1 fles blonde achel trappist 4 el suiker 2 tl blanke fond 500ml room blanke roux 2 wortelen 2 uien 2 paprika (rood en geel) klein bakje champignons 1/2 courgette 1/2 aubergine Bereiding: Doe de achel trappist samen met de room in een steelpan en breng rustig aan de kook. Voeg de suiker en blanke fond toe, kruid met peper en zout. Bind de saus met eenb blanke roux. Bak de kipfilets aan en laat verder garen in een oven van 170°C gedurende +/- 20minuten. De gepelde en ontzaade tomaten snijden we in kleine blokjes evenals de gemberkaas, we mengen dit onder elkaar met 3tl basilicumpasta. Neem de kipfilets uit de oven maar een insnijding in de lengte zonder ze volledig door te snijden. Vul de kipfilets met de tomaten-kaas vulling, en plaats ze terug in de oven gedurend +/- 5minuten aan 200°C. De overige groensten snijden we in fijne reepjes van 2 à 3 cm lang en wokken deze in een wokpan. Dresseer de gewokte groenten op een voorverwarmd bord, plaats de kipfilet erop en nappeer met een weinig saus op de kipfilet en rond de groeten. Serveer met aardappelkroketjes en een achel trappist. U vindt bij l&E COoking ware, Heerstraat 101 Neerpelt. Alle materialen die u voor dit recept nodig heeft. Succes en tot ziens,

U vindt ons nu ook op